Doorzoek de hele site:

Wachtwoord vergeten?

PIF fiches nieuw

Nieuwe zoekactie

Deze nieuwe databank met Product Informatie Fiches (PIF) wordt u aangeboden door de werkgroep van de Vlaamse vereniging van ziekenhuisapothekers.

De werkgroep herziet momenteel alle PIF's.  Deze die reeds gereviseerd zijn staan op deze pagina gepubliceerd.  De leden van de werkgroep zullen alle toekomstige nieuwe en gereviseerde PIF's hier beschikbaar stellen.  Hoewel het onderdeel 'onverenigbaarheden' nog niet opgenomen in deze nieuwe versies is het wel de visie van de werkgroep om dit in de toekomst te vervolledigen.  

Indien u specifiek zoekt naar onverenigbaarheden of naar een product dat nog niet mee is opgenomen in onderstaande lijst kan men nog steeds de oude databank aan PIF's raadplegen via deze link.     

 

Disclaimer

De productinformatie fiches werden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en kunnen louter dienstig zijn als richtlijn of ten titel van inlichting. Het raadplegen of het gebruik van deze database ontslaat de gebruiker geenszins van diens verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Noch de VZA, Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisapothekers, noch de auteurs kunnen op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld door de gebruiker van deze database.

 

 

Hieronder vindt u de database van de beschikbare PIF fiches.  In het veld zoeken zet u de naam of een deel van de naam van het geneesmiddel dat u zoekt. Automatisch worden de fiches die voldoen aan uw zoekopdracht gefilterd en weergegeven.